ANKARA / GÖLBAŞI - ŞEHİT MERİÇ ALEMDAR ORTAOKULU

Mrt

Bu tablolar okulumuzda yapılacak ortak sınavlarda hangi kazanımlardan kaç soru sorulacağının belirlenmesi amacıyla derse giren zümre öğretmenler tarafından hazırlanmıştır.

Mrt

Şbt

TEKNOFEST, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

Şbt

İlçemizde bulunan (resmi-özel toplam) 80 okulumuzda öğrenim gören öğrenciler için (2.3.4.5.6.7.sınıf), projede belirlenen takvim çerçevesinde sınavlarla desteklenen ” Kitap Okuma Yarışması” düzenlenecektir.

Ara

1.Dönem 2. Yazılı sınav tarihleri aşağıdaki gibidir.

SINIF REHBER ÖĞRETMENİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ

Kas

Kas

Bu tablolar okulumuzda yapılacak ortak sınavlarda hangi kazanımlardan kaç soru sorulacağının belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği ile Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 1 ortak sınav tarihleri zümre öğretmenler tarafından belirlenmiştir.

Ortak sınav takvimini için tıklayınız.

Meb yazılı sınav yönergesi için tıklayınız.

Ekm

Sınıfların ders programı için tıklayınız.