ANKARA / GÖLBAŞI - ŞEHİT MERİÇ ALEMDAR ORTAOKULU

Nis

Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve çocuklara o günün bayram ilan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 5.sınıf öğrencileri 26.03.2024 tarihinde Mehmet Akif Kültür Merkezinde düzenlenen Meddah gösterisine katılım sağlandı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginleri Projesi mart ayı panomuz hazırlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale zaferimizin 109.yılında, Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Çanakkale mücadelesinin bütün kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile ilgili program düzenlendi.

Mrt

Dilimizin Zenginleri Projesi şubat ayı panomuz hazırlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2022-2023 yıllarında yürütmüş olduğu faaliyetlerle eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi   almayı hakeden  öğretmenlerimize  "eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni" İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlendi.

Şbt

İngilizce öğretmenimiz Seher GÖÇER "Su Okuryazarlığı" ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Şenay İLBOĞA "Pusulamız Doğa" isimli etwining projesi yürütmüşlerdir.

Yürüttüğü projeler sonucunda  "Etwining ulusal kalite etiketei ödülü"  almışlardır.

Okul müdürümüz belgelerini takdim etmiştir. Öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginleri Projesi ocak ayı panomuz hazırlandı.

Dede Korkut öğütlerine yer verildi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda "Anlamını Bul" oyunu oynanarak kelime dağarcığımızın gelişmesini sağlamaya çalıştık.

Ock

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmeyi amaçlamıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Proje kapsamında Yunus Emre Sözlüğü'nden seçilen üç kelime ile slogan oluşturup  afiş çalışması yapılmıştır.

Ara

Türkçe öğretmenlerimiz Kevser ALAGÖZ ve Şarık DENK koordinatörlüğünde yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul panomuz hazırlandı. Emekleri için teşekkür ederiz.